joi, 17 noiembrie 2011

Aparat de masaj anticelulitic Beurer Germania CM 50 - Euro-Produse

Aparat de masaj anticelulitic Beurer Germania CM 50 - Euro-Produse


Aparat  masaj  Beurer Germania CM 50Aparate Beurer Germania,stimulare,cantare,tensiometre,glucometre,diagnostic,terapie,usoara,masaj,perne,paturi electrice,gama, Janosch,bebelusi,nounascuti,

Aparatul de masaj  Beurer Germania CM 50 furnizează un masaj eficient al tesutului conjunctiv pentru o piele vizibil mai ferma.Circulatia din straturile pielii este stimulata intens.

Unitatea este compacta si astfel puteti fi rasfatata  cu fiecare ocazie.

Aparatul de masaj  Beurer Germania CM 50 are 2 intensitati de masaj.

Forma ergonomică şi maner reglabil.

Rolele de masaj poate fi scose cu usurinta pentru curatare.Avantaje     Masaj efectiv a tesutului conjunctiv

     Energizeaza circulatia sangelui in straturile pielii

     Pentru piele vizibil mai ferma

     Masaj  intensitate reglabilă

     Maner reglabil individual

     Usor de transportat.

     Forma ergonomica

     Role de masaj detasabile pentru curatare usoara

Caracteristici tehnice     Alimentare: 100-240 V ~ 50/60 Hz)

     Dimensiuni: cca 7.5 H x W x 9.2 L 12,5 cm

     Greutate (cu alimentator): 292 grame

     Nume: - Referinta : 4211125/590.00/0 - Celulite Massager CM 50 Informatii despre masajul anticelulitic  Cum arata celulita si stadiile de dezvoltare a celulitei ? 

Aparate Beurer Germania, Aparate Masaj,Stimulare,Cantare,Tensiometre,Glucometre,Diagnostic,Terapie, ,Masaj,Perne,Paturi electrice,Centuri electrice ,Slabit,Saltele electrice,Suport electric,Termometre,

Aparate Medisana, Germania, Medisana, Cantare, Diagnostic, Electrice, Glucometre, Masaj, Paturi, Perne, Stimulare,Tensiometre,Terapie,Termometre,

Informatii generale pentru livrare :- Livrare numai prin transport rapid la domiciliu  (24 - 48 ore transport + ramburs)- Cumparaturi absolut sigure - plata se face la primirea  produselor - Transport Rapid- Produsele se afla in ambalajul original - sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

- Nu platiti decat in momentul in care primiti coletul de la firma de curierat rapid .

- Platiti contravaloarea produselor direct la firma de transport rapid  impreuna cu taxele de transport.- Toate produsele se livraza  in functie de stocul zilnic

- Daca aveti nevoie de indrumari, sfaturi, stocuri disponibile, contactati-ne prin intermediul liniei de asistenta telefonica si formularul de contact de pe site.
- Va vom ajuta pe intreg parcursul inregistrari comenzii cu tot ce tine de cumparare si selectarea modului adecvat de transport si de plata.

- Daca aveti probleme sau neclaritati  va rog sa ne contactati pe e-mail sau telefonic.

- Va stam mereu la dispozitie pentru orice intrebare sau nelamurire.

In speranta unei bune si fructuoase colaborari va multumim  pentru intelegerea acordata si va dorim o zi frumoasa si plina de bucurii. 

Niciun comentariu :