marți, 28 ianuarie 2014

Aparat Bio Synergy

 Aparat Bio Synergy 
Aparat-Bio-Synergy

 

Ce este BIO SYNERGY?


       BIO SYNERGY este o baterie bioenergetica (foloseste potentialul energetic al corpului si nu are nevoie de o sursa externa pentru a se activa), ce permite regenerarea organismului uman gratie fenomenelor de rezonanta care se stabilesc intre corpul fiintei umane la care este conectata bateria si solutia pe baza careia aceasta functioneaza. Aceasta biobaterie este construita respectand indicatiile revelate de Edgar Cayce (mediumul american) in timpul transelor sale, descoperiri ale unor oameni de stiinta care au studiat cultura incasa (templele incase) si descrieri ale unor principii asemanatoare din vechi texte orientale.

       Acest aparat functioneaza pe baza unui principiu cunoscut odinioara, dar care in prezent este din ce in ce mai profund studiat. Acesta este principiul rezonantei. Prezentat la modul empiric, principiul afirma ca intre doua sisteme care oscileaza pe frecvente apropiate se realizeaza un transfer de energie care devine maxim in momentul cand frecventa de oscilatie a acestor doua sisteme este aceeasi. Transferul de energie se face fara transfer de substanta.

 

Revitalizarea organismului si alinarea fluctuatiilor mintii


       BIO SYNERGY transmite o informatie foarte subtila la nivelul ADN-ului. Ceea ce face de fapt este sa amplifice propriile vibratii corporale. Principalele efecte sunt revitalizarea organismului si alinarea fluctuatiilor mintii. Conform lui Cayce, „aparatul aduce odihna celor obositi, celor care au fost supusi unor perioade indelungate de stres si epuizare, celor care cauta o influenta armonizatoare care sa-i ajute in realizarea unei coordonari intre structurile lor fizice si mintale, si valentele spirituale astfel incat acestea din urma sa aiba efect asupra corpului fizic. Dispozitivul va aduce somnul in corp – orice iritare va disparea.” De asemenea, „aparatul poate imbunatati functionarea ochilor, a auzului, a gatului in perioadele de raceala si congestie, poate ajuta la indepartarea nervozitatii, imbunatateste abilitatea corpului de a se calma, contribuie la amplificarea circulatiei sangvine, la distribuirea uniforma in corp a fortelor de incalzire. Purifica sangele si creeaza o mai buna coordonare in functionarea sistemelor cerebrospinal si simpatic. El este necesar tuturor celor care isi utilizeaza foarte mult creierul, dar si celor care nu-l utilizeaza suficient. In cazul folosirii aparatului, fortele meditative care sustin concentrarea corpului vor fi activate pentru a fi mult mai utile, pentru ca fiinta sa gaseasca din ce in ce mai multe oportunitati pentru a exprima ceea ce ea a obtinut. Zilele de utilizare a aparatului vor fi descoperite ca zile norocoase, daca se poate spune astfel, sau perioade in care exista o mai mare asociere cu fortele creatoare.”

 

bio_synergy_regenerareATENTIE!


Bio Synergy este un aparat de utilizare personala, nu poate fi folosit decat de catre O SINGURA PERSOANA! Cand este utilizat, pulberile de carbon care intra in compozitia aparatului se structureaza pe vibratia persoanei respective, iar folosirea de catre altcineva nu numai ca nu produce rezultate, dar poate afecta si eficienta functionarii pentru persoana pentru care s-a acordat initial dispozitivul!

 

Efectele BIO SYNERGY


       Aceasta baterie a fost verificata pentru prima data de catre Asociatia pentru Cercetare si Iluminare din Virginia Beach (Association for ResearchandEnlightement, ARE) care se ocupa de punerea in practica a invataturilor revelate de Cayce, iar rezultatele care s-au obtinut au fost absolut uluitoare. Edgar Cayce a insistat personal asupra importantei acestui aparat considerandu-l superior oricarei alte metode si sustinand faptul ca dubleaza speranta de viata.

       Scrierile sale nu inceteaza sa enumere beneficiile si proprietatile reintineritoare ale aparatului: „el ajuta organismul in toate sarcinile sale”, „este indispensabil pentru toti cei care lucreaza mult cu creierul”, „dupa parerea noastra, ar fi ideal ca toata lumea sa utilizeze acest instrument”, „orice organism care are probleme din cauza lipsei de armonie poate beneficia de acest aparat”, „acest tip de vibratii este benefic pentru toate fiintele umane.”

       Acumularea de energie in cazul acestei biobaterii este foarte intensa. Fiintele sensibile descriu un camp de energie puternic care emana de la terminalele aparatului si uneori se extinde dincolo de plafonul camerei in care a fost plasat acesta.


Efecte si rezultate obtinute cu BIO SYNERGY


    Amplifica foarte mult energia vitala a organismului, efect care poate fi constatat prin dinamizarea magnetismului si electricitatii proprii;
    Mareste speranta de viata (dupa cum afirma insusi Edgar Cayce), reducand riscul aparitiei accidentelor vasculare, stopurilor cardiace, etc.;
    Trezeste facultati psihice solare (luciditate, calm, energie pozitiva, entuziasm, armonie, generozitate, caldura sufleteasca);
    Reface fizic tesutul nervos (singurul dispozitiv cunoscut din lume care face asta) si de aceea poate restabili functiile creierului deteriorate de afectiuni precum senilitatea, degenerescenta mentala (Alzheimer), dementa, leziunile sau tumorile creierului, mongolism, handicapuri mentale, absenta coordonarii cerebrale, anumite forme de paralizie;
    Imbunatateste functionarea sistemului digestiv, a glandelor limfatice, mamare, tiroidiene si pancreatice;


Niciun comentariu :