vineri, 13 iunie 2014

Absorbante igienice cu anioni-Kit Multi


Absorbante igienice cu anioni-Kit Multi


Absorbante-igienice-cu-anioni-Kit-Multi

Foloseste absorbantele terapeutice si antibacteriene,
cu banda anionica pentru ca sunt sanatoase nu pentru ca sunt la moda!

Absorbantele igienice cu anioni-Kit Multi ajuta la mentinerea eficace a capacitatii naturale de curatare a femeii, protejeaza imunitatea, va ajuta sa va mentineti energia, nu contine substante chimice nocive si nu prezinta efecte secundare.
Utilizarea pe timpul zilei a absorbantelor igienice:
- suprafata moale si subtire asigura confortul si absoarbe lichidul de trei ori mai repede; designul ulta-subire si super-absorbant, ce pastreaza lichidul in interior, previne accidentele, asigura confort si curatenie;
- cu absorbantele igienice anionice nu va veti mai simti obosite si lipsite de energie in acea perioada a lunii in care aveti cea mai mare nevoie de ingrijire!
Totul depinde de nivelurile de ioni negativ si de oxigen
Importanta ionilor negativi, cunoscuti si ca anioni:
Anionii sunt molecule invizibile si inodore. Prezinta o importanta aparte pentru sanatate, fiind denumiti si ,,vitamina aerului". Pot distruge germenii si bacteriile; cu cat e mai ridicata concentratia de ioni negativi din aer, cu atat este mai scazut nivelul de germeni. Ionii negativi pot stimula sistemul imunitar, prevenind imbolnavirile.
Cipul patentat cu anioni din absorbantele igienice elibereaza pana la 7500 de ioni negativi / cm3. Aceasta este cea mai ridicata concentratie de anioni existenta in tampoanele igienice.
Acesti ioni negativi reduc in mod eficace rata supravietuirii si multiplicarii bacteriilor de pe absorbantele igienice si stimuleaza imunitatea, mentinand sanatatea fizica a femeilor. Ionii negativi vor patrunde din vagin spre uter, ameliorand circulatia sangvina.


Niciun comentariu :