vineri, 13 iunie 2014

Absorbante igienice cu anioni-Set 5 pach


Absorbante igienice cu anioniAbsorbantele igienice cu anioni sunt absorbante cu un grad inalt de absorbtie (superior). Designul sau este special realizat pentru ca tu sa fii sigura ca te vei simti confortabil si lipsita de orice griji pe toata durata zilei. Este perfect pentru activitatile tale zilnice, relaxare, la lucru ori in perioadele ce necesita un efort mai intens.

Absorbante cu anioni - sanatate prin metode naturale.
Pe durata utilizarii sale, absorbantele cu anioni nu folosec alte principii active decat cele pur naturale (nu contine compusi chimici activi de sinteza ).
Prin utilizarea benzii cu ioni negativi (anioni) absorbantele cu anioni aduc in apararea sanatarii-procesul pur fizic, folosit de natura pentru a curata aerul si a distruge bacteriile anaerobe.
Banda anionica patentata este produsa prin nanotehnologie si activeaza peste 7.500 anioni/cm³ constant timp de 7 ore, iar dupa, tot mai putin, pana la descarcare (10-12 ore). Anionii regleaza metabolismul, cresc vitalitatea si apetitul, curata sangele, calmeaza, mareste imunitatea etc. Din aceste motive sunt numiti si «vitaminele din aer» ca principale elemente ale longevitatii.
In zonele cu cel mai curat aer, in natura, sunt prezenti circa 1000 de ioni negativi pe cetimetru cub. Ei neutralizeaza praful si particulele nocive sau agentii patogeni cu trasmisie aeriana.

Absorbante igienice


Recomandari profilactice si terapeutice
Absorbantele anionice pot avea efect profilactic si terapeutic in urmatoarele cazuri :
-Inflamatii si Dermatite;
-Infectii cu bacterii de toate tipurile;
-Candidoze, mancarimi, arsuri;
-Infectii trompe uterine;
-Scurgeri excesive;
-Dismenoree;
-Migrene;
-Cancer de col uterin;
-Ciclu neregulat;
-De asemenea, ionii negativi asigura o oxigenare mai buna a sangelui si ajuta la echilibrarea hormonala.
-Prin utilizarea benzii cu ioni negativi (anioni) WinIon aduce in apararea sanatatii procesul pur fizic, folosit de natura pentru a curata aerul si a distruge bacteriile anaerobe.


Niciun comentariu :